Bel Yastığı Neden Ve Nasıl Kullanılmalıdır?

bel yastığı neden ve nasıl kullanılmalıdır?
Bel Yastığı Neden Kullanılmalıdır?

İnsan anatomisinde ağrı ile karşılaşabilecek ve fıtık rahatsızlığı oluşturabilecek bazı bölgeler bulunur. Bu bölgeler genellikle omurga ve omurilik ile bağlantılı şeklinde bulunan bel, boyun ve sırt gibi bölgelerdir. Fakat ülkemizde fıtık rahatsızlığı denildiği zaman insanların aklına ilk olarak gelen rahatsızlık bel fıtığı olmaktadır. Bel fıtığı kalça ile sırt arasında bulunan bölgede bazı omurga parçalarının veya kas parçalarının anatomik yapısında bozulma ortaya çıkması nedeniyle yaşanan ağrıları ifade etmektedir. Özellikle bel fıtığı rahatsızlığında ortaya çıkan basınç nedeniyle insanlar yüksek ağrılar Yaşar ve bu aralar gündelik hayatı olumsuz bir şekilde etkiler. Hatta sürekli bir şekilde oturma düzeni ile çalışan insanlar da bel fıtığı çok yüksek ağrılar ortaya çıkarabilir.

Bel fıtığı ağrılarında insanlar özellikle tedavi yöntemleri olarak birçok farklı ilaç ve uygulamayı denerken, ağrıların ortadan kaldırılması içinde iğneler ve ilaçlar ile çözüm aramaya çalışılır. İşte bu noktada alternatif bir kullanım ile ağrıların giderilmesi ve önlenmesi için bel yastığı kullanımı tercih edilebilir. Rahatsan firması olarak sunduğumuz bel yastığı ürünleri sünger kullanımı ile birlikte üretilir ve bu ürünler çok özel bir kullanım şekli oluşturur. Uzun süreli oturma pozisyonunda çalışan kişiler ve bilgisayar başında sürekli olarak çalışan kişiler bu yastıklar ile büyük bir rahatlık elde edebilirler. Bele destek vermek amacıyla özel bir şekilde üretilmiş bu yastıklar, günümüzde birçok insanın öncelikli tercihlerinden birini oluşturmaktadır.

Bel Yastığı Nasıl Kullanılmalıdır?

Memuriyet veya bilgisayar başında çalışan veya sürekli olarak oturma pozisyonunda çalışmak zorunda olan kişiler için bel fıtığı rahatsızlığı ile karşılaştırılması çok büyük bir ihtimaldir. Bel fıtığı, omurganın ve omurga çevresindeki kasların yırtılmaya da kayma gibi rahatsızlıklar nedeniyle vücutta dayanılmaz bir ağrı ortaya çıkmasına neden olur. Bel fıtığı rahatsızlığında ağrı, genel olarak bacaklara ve ayaklara vurabilir ve tutulma şeklinde ortaya çıkabilir. Bu gibi durumlarda uzun süreli olarak gündelik hayatınızı etkiler. Hatta belirli bir süre yatakta tedavi görmenize neden olabilir. Bu nedenle bel yastığı kullanımı ile birlikte çok daha rahat bir iş hayatı geçirebilir ve bel fıtığını önleyebileceğiniz gibi ağrılarıda önleyebilirsiniz.

Rahatsan markası tarafından visco malzeme ile üretilen özel bel yastığı ürünleri, çok rahat bir kullanım oluştururlar. Günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilen ürünlerimiz uzun süre oturma pozisyonunda bel anatomisini destekleyerek ağrıları engeller. Aynı şekilde sırt ağrılarına karşı da çözüm oluşturabilen bu yastıklar, bilgisayar başında oturmak zorunda kalan kişilerin ağrılarını mutlak şekilde giderebilir. Uzmanlar tarafından önerilen bir şekilde sürekli bir şekilde oturma ve çalışma durumu içerisinde bulunan kişilerin bel ve sırt kısmını destekleyecek şekilde ve ortalama yüksekliği iyi ayarlanmış koltuklarda bu yastıkların kullanılması gerekmektedir.Oturulması gereken yere sırt hizasına gelecek şekilde yerleştirildikten sonra kanatlı bir şekilde üretilmiş olduğundan dolayı bel ve sırt bölgenize uygun bir yapı oluşturur. İstediğiniz konumda koltuk arkasına yerleştirdiğiniz zaman anatomik yapısından dolayı sabit bir kullanım oluşturarak bel ve sırt bölgenizde tam bir uyum sağlar ve kısa süreli kullanımlar sonrasında tam bir etki gösterir.

Bel Yastığı Kullanımı İle Kısa Sürede Çözüm

Anatomik vücut yapısının düzeltilebilmesi ve omuriliğin düz bir şekilde tutularak ağrıların giderilmesi ve fıtık rahatsızlığının önüne geçilmesi için oturma düzeni ve çalışma düzeninde bazı noktalara dikkat etmek gerekir. Bu noktada bel yastığı omuriliğin düz durmasını ve kişilerin düz bir şekilde oturdukları yerde rahatlıkla çalışmasını sağlar. Her ne kadar bu yastık bel ağrıları için tasarlanmış olsa da doğru bir kullanım ile birlikte boyun ve sırt ağrıları ve fıtık rahatsızlıkları için de faydalı bir kullanım oluşturur. Özellikle fıtık kadar rahatsız edici durumlardan biri olarak kireçlenme için de bu yastığın kullanılması sayesinde belirli bir süre sonrasında iyileşme sürecini hızlandırabilirsiniz.

Bel bölgesinde sakatlık, fıtık veya incinme gibi durumlarla karşılaşıldığında da oturmak çok zor bir hal alır. Bu gibi durumlarda çalışmak zorunda ve dinlemek zorunda kalıyorsanız, oturma sırasında kolaylık için bel yastığı rahatlık verici şekilde kullanılabilir. Rahatsan markası olarak üretmiş olduğumuz ürünler, elastik bir yapı gösterdiklerinden dolayı bozulmadan ve şekil değiştirmeden düz bir şekilde oturulmasını sağlar. Özellikle filtreli bir üretime sahip olduklarından dolayı terleme ve koku gibi istenmeyen durumlar ortaya çıkarmayan kılıfları sayesinde kolay bir şekilde temizlenebilirler. Sertlik düzeyi ve malzeme hijyen yapısı ile hava alma avantajı oluşturur ve ofis, ev veya yolculuk sırasında rahatlıkla kullanılabilirler.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
BLOG
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi'nde kaydı doğrulanmış bir sitedir.