Ortopedik Seyahat Yastığı Neden Kullanılmalıdır?

ortopedik seyahat yastığı neden kullanılmalıdır?
Ortopedik Seyahat Yastığı Neden Kullanılmalıdır?

Özel araçla veya otobüs ile birlikte karayollarında seyahat etmek veya uzun süreli uçak yolculukları yapmak sürekli bir şekilde oturma pozisyonundan dolayı yorucu bir durumdur. Fakat mecburiyet amaçlı olarak sürekli seyahat gerçekleştiriyorsanız ve bu seyahatlerde boyun ağrısı ve bel ağrısı gibi sıkıntılar ile karşılaşıyorsanız sizi rahatlatacak önlemler alabilirsiniz. Amaç, ortopedik bir şekilde kullanabileceğiniz ürünler sayesinde bel ağrısı ya da boyun ağrısı gibi sıkıntılarla karşılaşmadan seyahat sırasında daha rahat uyuyabilmek ve dinlenmek olarak görülmelidir. Bu nedenle sayfamızda tercih edebileceğiniz visco malzeme ile üretilmiş özel seyahat yastığı ürünleri yer almaktadır. Bu yastıklar hem boyun çevresi için hem de omuzlarınızın daha fazla ağrımaması için özel olarak dizayn edilmiş ve her kişi için standart şekilde kullanılabilecek ürünlerdir.

Yolculuk sırasında bazı kişiler yastık ve minder kullanma ihtiyacı hissetmezken, bazı kişiler mutlaka seyahat yastığı ile yolculuk etmeyi tercih etmektir. Bu noktada yastık kullanmayan kişiler için bu ürünlerin neden kullanılması gerektiği konusunda bazı sorular bulunur. Özellikle seyahat ederken rahatlığından ödün vermek istemeyen kişiler mutlaka yolculuk ve boyun yastığı ihtiyaçlarını karşılayarak yola çıkarlar. Özellikle gece yolculuk edileceği zaman daha rahat bir şekilde uyuyabilmek ve ağrılara maruz kalmamak için bu yastıklar büyük bir kolaylık oluşturmaktadır. Visco malzeme ile üretilmiş olan bu yastıklar, ısıyla şekil kazanma yeteneğine sahiptir ve başınızı koyduğunuz anda şekil alır ve her noktada eşit bir basınç oluşmasını sağlar.

Farklı Üretimlerle Ortopedik Seyahat Yastığı Çeşitleri

Firmamız tarafından sunulmuş visco malzeme ile üretilmiş ortopedik seyahat yastığı ürünleri üç farklı renk seçeneği ile birlikte sade, beyaz veya siyah olarak tercih edilebilir. Sade ve siyah ürünler standart şekilde boyun yastığı olarak tasarlanmış ve seyahat sırasında rahatlıkla kullanılabilecek bir tercih sağlamaktadır. Yine beyaz renkli üretilmiş hem boyun hem de seyahat için kullanılabilecek yastıklar da aynı şekilde visco malzeme ile üretilmiş ve kaliteli bir kullanım oluşturmaktadır. Bu yastıkları pratik bir şekilde boyun bölgenize yerleştirdikten sonra koltukta oturma sırasında rahatlıkla uyuyabilir ve dinlenebilirsiniz.

Özellikle araç ve otobüs ile seyahat ettiğiniz uzun yolculuklarda çok daha konforlu bir seyahat gerçekleştirmek için ortopedik yastıklar büyük bir katkı sağlamaktadır. Başınızı sağ tarafınıza veya sol tarafınıza doğru yasladığınız zaman kolaylıkla basıncı azaltan ve vücut şeklinize uyum sağlayan seyahat yastığı ürünleri özel üretim malzemesi ile birlikte %100 elastik bir yapı sergilemektedir. Yolculuk esnasında boynunuza destek vermeyi sağlayan bu yastıklar başınızın sağ veya sol tarafının aşağı düşmesini engeller ve bu sayede siz farkında olmadan uyurken boyun ağrılarının ortaya çıkmasını engeller. Özel üretim yapısı ile birlikte bu yastıklar her kullanımda tekrar orijinal şeklini alır ve yapısı bozulmadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir.

Antibakteriyel Ve Yıkanabilir Kumaş Seyahat Yastığı

Visco malzeme çok özel bir yapıya sahip olarak firmamız için özel üretilmiş ve tüm yapısı ile ilk amaç olarak konfor oluşturan bir malzemedir. Bilimsel çalışmalar sırasında gerçekleştirilmiş bir keşif olan visco malzeme basınç indirgeme özelliği gösterir. Mikroskobik hafıza hücrelerine sahip olduğu için hareket yeteneği sayesinde ısı ve ağırlığı duyarlı bir şekilde hisseder ve bu şekilde insan yapısına uyumlu bir kullanım oluşturur. Günümüzde akıllı sünger olarak da bilinen visco malzeme yatak ve yastıklarda özellikle kullanılır ve konforlu bir yolculuk ve uyku için tercih edilir. Bu nedenle firmamız seyahat yastığı üretimi için özel olarak üretilmiş visco malzemeleri öncelikli olarak tercih etmektedir.

Visco malzeme ile özenli bir şekilde tüm ölçülere uygun olarak hesaplanmış ve standart kullanıma uygun olarak üretilmiş olan seyahat yastığı ürünlerimiz, ilk özellik olarak antibakteriyel bir yapı göstermektedir. Bu sayede çok rahat bir şekilde kullandıktan sonra temizliğini de çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Üretimi sırasında insan sağlığına zararlı gazlar ve malzemeler kullanılmamış olması hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanmanızı sağlayacaktır. Yıkanabilir bir özelliğe sahip olduğu için istediğiniz zaman kılıfını fermuarlı bir şekilde çıkardıktan sonra bu ürünleri rahatlıkla yıkayıp temizleyebilir ve tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Sayfamızda sunulmuş olan visco yolculuk yastığı ürünlerini istediğiniz ödeme imkanları ile birlikte seçenekler arasından size uygun şekilde satın alabilirsiniz.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
BLOG
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi'nde kaydı doğrulanmış bir sitedir.