Reflü Yastığı Ne İşe Yarar?

Reflü Yastığı Ne İşe Yarar?
Reflü Yastığı Ne İşe Yaramaktadır?

Mide, sindirim sisteminin temel bölgesi olarak insan vücudunda çok büyük metabolik faaliyetler gerçekleştiren ve rahatsızlıklar ortaya çıkaran bir mekanizmadır. Genel olarak görülen mide rahatsızlıkları arasında mide ekşimesi, mide yanması, gastrit, ülser ve reflü gibi rahatsızlıklar bulunmaktadır. Ülkemizde mutfak yapısı, beslenme şekilleri ve yaşam tarzlarına bağlı olarak reflü rahatsızlığı çok sık görülen bir rahatsızlıktır. Reflü rahatsızlığında insanların daha konforlu bir yaşam elde etmesi için uygulanması gereken birçok tedbir bulunur. Firma olarak bu rahatsızlıklara karşı tedbir olacak şekilde üretim gerçekleştirme amacıyla ortopedik yastık üretimlerimizde özel bir kullanım oluşturan reflü yastığı ürünlerini sunuyoruz. Bu ürünler hem çocuklarda hem bebeklerde hem de yetişkinlerde reflü rahatsızlığına karşı konfor amacıyla tercih edilmektedir.

Temel olarak reflü rahatsızlığında konfor amacıyla üretilmiş olan reflü yastığı ürünleri, fiziksel olarak vücudunuzun doğru bir şekle ulaşmasını sağlamaktadır. Reflü rahatsızlığı yaşayan kişilerde yemek borusu ile mide arasında bulunan kısmın gevşemesi ortaya çıkar ve bu durum özellikle geceleri yatarken çok daha rahatsız bir sonuç oluşturur. Bu gerilme sonrasında mide asidi tekrar ağız kısmına doğru yönelir. Asit geri çıkabilecek şekilde kendini yukarıya doğru iter ve bu sonuç ağrılı ve acılı bir durum ortaya çıkarır. Bu nedenle uyku sırasında reflünün ortaya çıkardığı bu sonucu azaltabilmek için vücut fiziksel yapısını yukarıya doğru kaldırarak uyuma sağlayan ve dinlenme sağlayan bu yastıklar doktorlar tarafından da önerilen bir şekilde mutlaka kullanılmalıdır.

Reflü Yastığı Nasıl Kullanılmalıdır?

Firmamız tarafından ortopedik olarak özel visco malzeme ile üretilmiş ve antibakteriyel kullanım sağlayan reflü yastığı ürünleri satışa sunulmaktadır. Bu ürünler için doğru kullanım sağlanması noktasında öncelikle doktor tavsiyelerine uyulması ve bu sayede ürün tercihi yapılması önemlidir. Firmamızın sunmuş olduğu tüm ürünler uzmanların incelemesi altından geçmiş ve gerçekten yüksek konfor oluşturan bir özellik göstermektedir. Bu yapısı ile birlikte ev ortamında bebekler, çocuklar ve yetişkinler için rahatlıkla kullanılabilecek ürünlerimizi istediğiniz farklı bütçeler ve renkler ile tercih edebilirsiniz.

Sayfamız üzerinde tercihlerinize göre istediğiniz özelliklerde bulunan reflü yastığı ürünlerini temin ettikten sonra bu ürünleri düzenli bir şekilde kullanmanız gerekir. Kullanımı yapısal olarak çok rahat ve konforlu bir şekil ortaya çıkaran bu ürünler tek kişilik veya çift kişilik yataklarda isteğe bağlı olarak tercih edilebilir. Reflü rahatsızlığında kişilerin sırt üstü bir konumda uzanması ve mide bölgesinden itibaren vücudu yukarıya doğru yükseltecek bir yapı kullanması gerektiği için bu yastıklar tercih edilir. Yani temel amaç başın vücuttan daha yukarıda olması ve bu fiziksel duruşun uyku sırasında korunmasıdır. Bu nedenle tabanından üst kısmına doğru yükselti oluşturan bu yastık kullanımı sırasında vücudun istenilen fiziksel durumu sağlaması için yardımcı olur. Fakat bu durumda önemli bir şekilde dikkat edilmesi gereken noktalar arasında boyun ağrısı ortaya çıkarmamak olduğu için bu özel yastıklar ortopedik özelliğiyle hem reflü rahatsızlığının etkilerini engeller hem de ağrısız ve konforlu bir uyku sağlar.

Reflü Yastığı Ürünlerinin Temel Özelliği Nelerdir?

Ülkemizde birçok farklı noktada bulabileceğiniz ve sayfamız üzerinde en nitelikli konumda tercih edebileceğiniz reflü yastığı ürünleri genel olarak visco malzeme ile üretilmekte olan ürünlerdir. Yapı gereği üçgen bir kesit oluşturan bu yastıklar tabandan başlamak üzere bir uçtan öbür ucuna kadar üçgen şekilde yükselir. Kişilerin fiziksel özelliklerine ve vücut boylarına göre uygun bir tercih sağlaması gereken yastıklarda farklı çeşitler ortaya çıkar. Firmamız tüm bu yastıkların üretimini visco malzemeden gerçekleştirdiğinden dolayı kolay temizlenebilir antibakteriyel kılıf kullanımı tercih edilmektedir.

Visco malzeme ile üretilmiş reflü yastığı ürünleri vücut rahatını ve konforunu optimum düzeyde sağlar. Vücudunuza göre doğru bir şekil alır ve aynı zamanda nefes alan yapısıyla terleme ve koku gibi rahatsızlıkları engelleyen bir kullanım sağlar. Visco malzemenin ısı ile şekil alması sayesinde basıncı eşit şekilde dağıtma özelliğinden dolayı bu kullanım sayesinde çok daha rahat ve konforlu bir uyku ya da dinlenme süresi geçirebilirsiniz. Özel olarak doktorlar tarafından size sunulmuş olan beslenme düzenine ve ilaçlara riayet ederek bu yastıkları kullandığınızda, düzenli bir uyku elde edebilir ve iyileşme sağlayabilirsiniz.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
BLOG
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi'nde kaydı doğrulanmış bir sitedir.